Prijsverhogingen 2023

Uitgangspunt st I.S.SO

De golfsport moet voor iedereen bereikbaar zijn en blijven.  Het begint allemaal met de jaarlijkse NGF golfpas en die proberen we als stichting zo voordeling mogelijk aan te bieden

Hoe stellen we de prijs samen?
De prijs die we u rekenen bestaat uit onze lage kostenmarge + de verplichte bijdrage die wij per golfer aan de NGF moeten overmaken

  1. Onze kostenmarge

We bieden twee soorten lidmaatschappen aan; alleen de digitale golfpas of de plastic pas (waar de digitale pas automatisch bij zit).  Voor ons als club zijn de kosten voor het aanbieden van deze twee lidmaatschappen verschillend. De prijzen zijn daardoor ook anders.

We werken met een kostenmarge en die is voor het lidmaatschap met alleen de digitale pas slechts € 4,50. Voor het lidmaatschap waar ook een plastic bij bij besteld wordt ligt dat hoger, we hebben daar als club veel meer werk aan. De kostenmarge voor dit lidmaatschap bedraagt € 14,50.

2. Verplichte afdracht aan de NGF

Per golfer per jaar moet elke club een afdracht doen aan de NGF.
Dat bedrag was afgelopen jaar € 19,- maar dat gaat flink omhoog voor volgende jaar nl. € 23,-!

Wat betekent dit voor uw lidmaatschap van 2023

Uiteraard bieden we weer 2 soorten lidmaatschappen aan.
Voor het lidmaatschap met alleen de digitale golfpas is de prijs dus   € 27,50 (€ 4,50+ € 23,-) en voor het lidmaatschap inclusief de plastic pas € 37,50 (€ 14,50+ €23.-)

Al met al een verhoging waar we als club niet blij mee zijn maar waar we niets aan kunnen doen. 

Geef een reactie