Chippen, bunkerslagen en putten

Tijdens deze cursus leert u hoe u het beste deze 3 verschillende slagen kunt uitvoeren.

De aandacht bij veel golfopleidingen gaat vaak uit naar de afslag vanaf de Tee. Voor de juiste uitoefening van het golfspel zijn deze slagen echter vaak belangrijker.

ChippenChippen is wellicht een van de belangrijkste technieken van het golfspel. Eenmaal in de buurt van de green aangekomen is het van belang om met één gerichte slag op de green te komen. In de cursus maakt u kennis met verschillende wijzen van chippen en leert u deze toe te passen.

bunkerslsag

Tijdens elke gespeelde ronde komt de bal wel een keer in een bunker.Van belang is dat u met één gerichte hier weer uitkomt op de green (greenbunker) of weer op de fairway (fairwaybunker). Tijdens de cursus leert u de juiste houding aan te nemen voor deze slag , leert u hoe u, met de juiste club, de slag moet maken.

putten

Om elke hole goed af te ronden is het van belang de techniek van het putten onder de knie te hebben, niets is zo frustrerend  als snel op de green te komen om vervolgens de bal meerdere keren langs de hole te slaan. Tijdens de cursus leert u de green te lezen, de juiste houding aan te nemen en de puttslag op een doeltreffende wijze uit te voeren.